Избухна нов чутовен голям скандал в българската борба. И този път

...
Избухна нов чутовен голям скандал в българската борба. И този път
Коментари Харесай

Див скандал в родната борба - олимпийска медалистка с разкрития за лъжи на колежка

Избухна нов всеизвестен огромен скандал в българската битка. И този път забъркана е Биляна Дудова , която пропусна европейското състезание в Будапеща след драми и кавги, а на форума отиде Тайбе Юсеин , кото се окии и се върна със злато.

Сега пък бронзовата медалистка от Олимпиадата в Токио Евелина Николова употребява обществените мрежи, с цел да изкаже своята позиция, откакто Биляна Дудова в изявление пред столичен всекидневник споделя, че колежката й непочтено е отишла на Игрите в японската столица. 

Изявлението на Евелина Николова , която завоюва бронз на Олимпиадата в Токио:

" За следващ път името ми е намесено към свадите с Биляна Дудова , за което мисля, че е време да внеса малко изясненост по тематиката, която е директно обвързвана с мен!

" За олимпиадата в Токио в категория до 57кг. тогава избраха Евелина Николова , което също не беше почтено. Допуснах единствено една загуба от нея, освен това не бях здрава, и отиде тя ", споделя Биляна Дудова.

Резултати:

16.10.2020 година - Победа за мен в срещата за 38 секунди.

08.01.2021 година - Победа за мен с резултат 9:0 и туш за 2 мин и 50 секунди.

Въпреки тези две безапелационни победи бе несъмнено преборване, коя от двете ще започва на Европейската Олимпийска подготовка. На което преборване Биляна Дудова не се яви, по изказване на треньорския й щаб: “…тя не може да си държи килограмите в категория ”.

" Нека си борят Ева, ще забележим тя каква ще я свърши! " (Иронично казано)

Е aз я свърших, участвах на надпреварата, победих 4 срещи и си завоювах квотата за Олимпийските игри!

След това взеха решение, че имат право да ми вземат мястото, мястото което САМАТА АЗ съм си извоювала.

Ами не, когато оставиш нещата в ръцете на някой различен и крайният резултат не те удовлетворява, нямаш ни минимум право да искаш нещо, което НЕ е твое!

Надявам се спекулациите след оповестените от мен обстоятелства, свързани с моите участия на надпревари и извоюваните от мен влиятелни оценки в името на България, да приключат! ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР